TV-interviews

31 december 2019: zijn er verschillen tussen Limburg en de rest van Nederland op oudjaars dag en/of avond? Hieronder leer je er alles over. Klik hier voor het radio-interview.

Vrijdag 13 december 2019: is het een ongeluksdag en zo ja, waar komt dat dan vandaan? Een tv-interview over het verschijnsel ‘vrijdag de 13e’. Hier ook op radio te beluisteren.

 

Op 15 februari 2018 Voor het programma ‘Alloo in de nacht’ van VTM, interviewde Luk Alloo mij in één van de laatst overgebleven nachtcafé’s van Antwerpen over de bijzonderheid van het ‘s nachts schrijven op Café. Inderdaad schrijf ik er regelmatig of doe er ideeën op. Een mooi interview dat ik jullie niet wil onthouden!

Een heel leuk interview door Bart Gielen in Barts Boekenclub in het intiemste theater van Amsterdam, het Betty Asfalt Complex. Het volledige programma, inclusief de muziek van – Sjors van der Panne – is te bekijken op het YouTube-kanaal van Barts Boekenclub en op hun Facebooksite @Bartsboekenclub: 

‘Offer’ werd door uitgeverij Bookchoice ingesproken als luisterboek. Hier het achtereenvolgens het promotiefilmpje en een interview tbv de verluistering:

 

 

WDR (in het Duits dus), van maandag 4 augustus 2014 (4:30-7:44)

 

L1 avondnieuws van maandag 4 augustus 2014: