Meteen naar de inhoud

Video Nederlands

Hier al mijn video’s in het kader van het project ‘Offer – Opfer – Sacrifice 1914’. Het zijn allemaal met mijn smartphone geschoten filmpjes, zelf gemonteerd (vaak op de hotelkamer tijdens mijn tocht).

Daarnaast ging cameraman Ruud Snijders mee op reis, en draaide professioneel materiaal. Op dit moment wordt hiervan een kwalitatief goede eindmontage gemaakt. Een voorproefje van dat materiaal is te zien in het eerste filmpje ‘Official Trailer – Extended Version’.

Omdat de bestanden te zwaar zijn, gebruik ik links naar YouTube. Als de video’s u bevallen ben ik heel blij met een ‘duimpje omhoog’ linksonder het scherm. Alvast bedankt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 reacties op “Video Nederlands”

  1. Hugo Luijten

   Ik vrees dat ik niet kan volgen, Nico. Waar gaat dat over, wat is het?

  1. Hugo Luijten

   Dank voor de sympathieke reactie, Peter! Zegt het voort!

 1. Hans

  Ontroerende docu. Soms een beetje amateuristisch ogend vanwege camera via telefoon, maar daardoor wel puur. Hugo, de complimenten voor de prachtige docu en het prachtig boek.

  1. Hugo Luijten

   Ik zag dat ik nog niet reageerde, mijn excuses! Vriendelijk dank alleszins voor de sympathieke reactie. ‘Amateuristisch’ is zelfs nog een compliment, gegeven het feit dat ik vooraf niet eens wist hoe de video-functie op een smartphone werkte…
   Nogmaals bedankt en zegt het voort!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ja, ook ik stuur cookies op u af. Sorry.