Meteen naar de inhoud

Gesigneerd boek kopen

Je kunt ook een gesigneerd boek bestellen bij de meester zelf, desgewenst met een persoonlijke opdracht. Leuk om aan iemand te geven of om zelf te hebben natuurlijk.

Wat krijg je? Boek + persoonlijke opdracht + signatuur

‘Het Bloed van de Zwaan’ – 20,99

Februari 1929. Düsseldorf wordt opgeschrikt door een reeks moorden, op

zowel mannen, vrouwen als kinderen. De slachtpartijen zijn even afgrijselijk als raadselachtig, want waar is het bloed van de slachtoffers? Rechercheurs Richard Meisters en Kaspar ‘Piszko’ Piaszkowski krijgen de zaak om de moordenaar op te sporen. Verdachten en getuigen komen en gaan, maar de sadistische beul houdt niet op. Ondertussen zweept een hysterisch geworden pers het publiek én de autoriteiten op, zodat het alleen nog maar moeilijker wordt om de dader te pakken.

Het bloed van de zwaan is gebaseerd op waargebeurde feiten in Düsseldorf in 1929, tegen de achtergrond van economische crises en opgang van de nazi’s.

Dit is het eerste deel in een thrillerreeks waarin beruchte seriemoordenaars uit de geschiedenis centraal staan. Deel-I vertelt het verhaal van Peter Kürten, ‘de vampier van Düsseldorf’.

‘Undercover – Ramkraak’ 20,99

Wanneer bij een serie plofkraken een dode valt, is het aan undercoveragent Bob Lemmens om het vertrouwen van de daders te winnen en hen daarna uit te leveren. De opdracht lijkt eenvoudig voor een flik met zijn ervaring, tot een tienjarige jongen verdwijnt en de situatie dreigt uit te draaien in een bende-oorlog.

Volgt Bob zijn instinct of de instructies van zijn teamleiders? En bovenal, kan hij nieuwe slachtoffers voorkomen?

 

‘Undercover – Alles of niks’ 19,99

Volledig nieuw verhaal bij de Netflix-serie!

In een poging om de witwaspraktijken van een criminele bende aan

het licht te brengen, infiltreert undercoveragent Bob Lemmens in een gokkastenimperium in de Limburgse plattelandsgemeente Kinrooi, nabij de Nederlandse grens.

Het lijkt een routineklus, totdat er een dode valt en Bob steeds dieper verstrikt raakt in de duistere zaakjes van de familie. Zal hij erin slagen de bende op te rollen voor hij ontmaskerd wordt?

‘Undercover. Alles of niks De grote verrassing in de lijst is toch wel Undercover. Alles of niks, van Hugo Luijten. Niet omdat we twijfelen aan de kwaliteit van Luijtens thrillers, maar omdat het enorm moeilijk is om de sfeer van de tv-serie ‘Undercover’ te evenaren. Hoe hou je de fans tevreden, zeker ook als Ferry Bouman in het boek niet voorkomt? Dat doet Luijten met verve.’ – Juryrapport Gouden Strop

 

‘Jaar van de Slang’ 20,99

Tijdens een heftige klimaatactie worden Stef Cools en zijn team halsoverkop opgeroepen voor een verdacht overlijden op de leegstaande site van de voormalige autofabriek van General Motors in Antwerpen.

Een man lijkt gestikt door de hitte in zijn eigen auto. Het lijkt op een ongeval, tot er een nieuw lijk opduikt en er een parallel ontstaat tussen de recente klimaatacties en de aard van de moorden…

‘Het Jaar van de Slang – nu al het derde avontuur met Cools in de hoofdrol na Verast (2018) en De Brexitmoorden (2019) – is een verhevigde achtbaanervaring. Luijten houdt er een strak tempo en een volledige illusieloosheid op na over de beweegredenen van de wittenboordenmisdaad. In het volle besef dat er machten zijn die sterker uitpakken dan wat verdedigers van de wet en de solidariteit kunnen bezweren. (…)

Een moderne versie van de Lof der Zotheid. Zonder veel hoop op een rechtvaardiger toekomst.’ – Lukas De Vos, Knack


‘De Brexitmoorden’ € 20,99

Commissaris Stef Cools wordt tot zijn eigen verbazing in Brussel ingezet, waar een Europarlementariër naast het bebloede lijk van zijn medewerker wordt aangetroffen. Cools mengt zich in een levensgevaarlijk spel met duistere machten.

‘Commissaris Stef Cools houdt wel van een borrel en van een ingewikkelde zaak. Machtspelletjes, complottheorieën, alles komt aan bod.’ – De Telegraaf

‘Verast’ € 20,99

Maak kennis met de cynische commissaris Stef Cools, die na een verschrikkelijke brand in een megabioscoop moet kiezen: de zaak oplossen of de Antwerpse burgemeester Denaeyer te vriend houden.  ‘De modus operandi is creatief verzonnen, de karakters van de hoofdfiguren zijn grondig uitgewerkt en Luijten weet de spanning tot het laatst toe vast te houden.’ – Ronald Collée, Dagblad De Limburger

“Met Hugo Luijten en anderen lijken er een aantal nieuwe, talentvolle schrijvers hun neus aan het venster te drukken.” – ThrillZone.nl

‘Offer’ €19,99

Dit op waarheid gebaseerd verhaal neemt je mee terug naar augustus 1914. Waarom heeft Heinrich Ohlenforst zoveel haast om aan het front te komen? Een zinderend spannende oorlogsroman, waar de kogels levensecht om je oren lijken te vliegen en je oprecht medeleven met het thuisfront voelt.

‘Offer is een vlot leesbare en goed gedocumenteerde roman waarbij je beseft hoezeer de gruwel niet alleen de soldaten, maar ook de mensen die angstig wachtten op de terugkeer van hun zonen en mannen tekende.’ – John Vervoort, Het Nieuwsblad

Bestellen:

Vul op het contactformulier in de kolom hierboven/hiernaast bij onderwerp ‘boekbestelling’ in en laat weten welk(e) boek(en) je wil bestellen. Je krijgt van mij dan per omgaande een mail met verdere gegevens. Levertijd is ca. 2-5 dagen, los van de gang van zaken bij de post.

Alle verzending in Nederland en België: boekprijs + €6,50 Bij twee boeken of meer is de verzending gratis!

 

Ja, ook ik stuur cookies op u af. Sorry.