Meteen naar de inhoud

Over mij

Hugo-portret-4854-III

© foto: Ruud Snijders

Een schrijver is als als een handelaar in gevonden voorwerpen; hij gaat aan de haal met rommel die de rest van de mensheid laat liggen. Voor mijn personalia en wat dies meer zij verwijs ik met een satanisch genoegen naar mijn Curriculum Vitae.

Werk in uitvoering

In 2015 verscheen mijn verhalenbundel over mijn zoontje, ‘Baby C‘. Verder schreef ik columns voor o.a. voor Dagblad de Limburger (zie elders op deze website), voor het forum Fok! en de website ‘Nurks’, of gewoon hier op de site. Daarnaast natuurlijk de roman ‘Offer’ (verscheen in 2017), over de Duitser Heinrich Ohlenforst die in augustus 1914 vrijwillig dienst neemt om problemen in zijn dorp te ontvluchten. Een verhaal dat gebaseerd is op historische gebeurtenissen. Ohlenforst’s tocht  deed ik zelf precies 100 jaar later over om er een documentaire van te maken. Hier staat meer informatie over het project ‘Offer 1914’ als geheel.

Social Media

Op Twitter kun je me onder andere vinden onder @dnhugo, @koningLII, @koningWIII, @TsaarNII en @offer1914, al zijn dat slechts de accounts die ik het vaakst gebruik. Facebook heb ik ook: schrijven, radio/tv op Hugo Luijten Parelvisser, copywriting op Ekspreszo en alles over Offer 1914  

Contact

Wil je reageren of iets met me delen? Laat gerust een reactie achter onder een van de verhalen, of stuur een mail via het contactformulier hier rechtsboven aan de pagina.

Groet!

Hugo Luijten

 

 

Ja, ook ik stuur cookies op u af. Sorry.